Iedereen spelt: ZILL

verZillver je spellingonderwijs met Iedereen spelt

verZILLver je spellingonderwijs met Iedereen spelt

Iedereen spelt bewijst dat je ook tijdens de spellingles ZILL-geïnspireerd aan de slag kan. Ontdek met het webschema welke rijke ontwikkelkansen de lessen bieden.

Vier ontwikkelthema’s uit het ontwikkelveld taalontwikkeling komen uitgebreid aan bod. De dominante generieke doelen lees je in het schema. Daarnaast creëer je kansen om aan andere cultuurgebonden doelen te werken en zet je met Iedereen spelt ook systematisch in op ontwikkelthema’s uit de binnencirkel. Ontdek zelf hoe je met Iedereen spelt werkt aan bijvoorbeeld sociale vaardigheden of groot-motorisch bewegen.

 

 


Eigenheid en personaliseren

Iedereen spelt herinnert je eraan om voor je met een les start, stil te staan bij (de noden of beginsituatie van) jouw specifieke leerlingengroep en je eigen schoolcontext: zo stem je ons aanbod optimaal af op jouw noden.

Iedereen spelt inspireert je. Jij blijft eigenaar van je les.

Klik hier voor een webschema.

 

 


Digitale ondersteuning

Met digitale ondersteuning: 

Uitgeverij Pelckmans heeft de lesinhouden van de Pelckmans-methodes gekoppeld aan het ZILL-leerplan. Je kan onze selectie ZILL-doelen probleemloos aanpassen en vervolgens importeren in je vertrouwde agendaprogramma.

 

Heb je een vraag?
Aarzel niet om contact op te nemen of een afspraak te maken met één van onze regioverantwoordelijken.
Contacteer ons