Beoordelingsexemplaar

Bestel een beoordelingsexemplaar

Pelckmans beschikt over een uitgebreid assortiment aan lesmateriaal en educatieve uitgaven. Actuele tendensen in de sector worden op de voet gevolgd. Het maakt de uitgeverij tot een toonaangevende speler, in het bijzonder op het gebied van didactische concepten in het onderwijs. Ben je geïnteresseerd in een beoordelingsexemplaar (-50 %)? Laat het ons weten!

Bestellen

Ben je boekenfonds-verantwoordelijke?

Onderwijs schept kansen en bepaalt de toekomst van de volgende generaties. Pelckmans ontwikkelde daarom methodes die de leraar in staat stellen het beste resultaat te bekomen voor elke leerling. Wens je als boekenfondsverantwoordelijke meer te weten over het aanbod van Pelckmans? Neem contact op met onze klantendienst.

+32 3 660 27 20
klantendienst@pelckmans.be

boekenverantwoordelijke
Prijzen

Prijzen

Scholen en leerkrachten van het basisonderwijs genieten een korting van 5% op de catalogusprijs van werkboeken, oefenboeken en invulboeken, een korting van 10% op de catalogusprijs van leerboeken en bronnenboeken. Op handleidingen, toetsen, leesboeken, softwarepaketten, didactisch materiaal en materiaal van distributiefondsen geldt geen korting.

Scholen en leerkrachten van het secundair onderwijs genieten een korting van 10% op de catalogusprijs van alle educatieve artikelen, uitgezonderd handleidingen en didactisch materiaal.

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. Voor bestellingen vanaf 250 euro betaal je geen verzendkosten. Pelckmans Uitgevers behoudt zich het recht de prijzen te wijzigen.

Graag extra materiaal?
Contacteer ons team!

Ben je leerkracht, pedagogisch begeleider of boekenfondsverantwoordelijke en wil je graag extra materiaal om te bekijken en te beoordelen? Neem contact op met je regioverantwoordelijke en bekijk samen de mogelijkheden.

Contacteer ons

regioverantwoordelijken 

Hoe en waarom registreren?

Als leerkracht is het belangrijk om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen in het onderwijs. Pelckmans beschikt over een gedreven team van auteurs en medewerkers dat alle tendensen op de voet volgt. Door je te registreren blijf je op de hoogte van die veranderingen in het onderwijs en geniet je bovendien van een heleboel andere voordelen.

Registreren

 registreren
 

Contact

Heb je een vraag over ons lesmateriaal? Wil je een bestelling plaatsen?

Helpdesk

Telefonisch bereikbaar
Van maandag tot donderdag, telkens van 8:30 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00. Op vrijdag tot 16:00.

+32 3 660 27 20
Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen

Of neem contact op via e-mail

klantendienst@pelckmans.be