Zo geschreven

Zo geschreven

Uitdagend zelfstudiepakket

Zo geschreven biedt handige grammaticale overzichten en oefeningen en extra materiaal op niveau A1 Breaktrough tot en met niveau B1 Treshold 4. De moeilijke structuren van het Nederlands worden hierdoor ingeoefend.

Zo geschreven sluit aan bij onze leermethode Zo gezegd en is vooral een zelfstudiepakket. Cursisten kunnen op eigen tempo oefenen en zichzelf corrigeren dankzij de oplossingen achteraan in het boek.

Kan ook klassikaal gebruikt worden als aanvulling bij het gebruikte lesmateriaal. De vijf fasen om de transfer van invuloefening naar productie te realiseren, wordt uitgebreid uitgelegd in de handleiding.

Bekijk de informatiebrochure.

Digitaal materiaal Aanbod


Zo geschreven

Van receptief naar productief

Oefeningen staan in stijgende moeilijkheidsgraad en vormen steeds een verhaal. Geen losse zinnen, wel een zinvolle context. Foto’s ondersteunen de verhaallijn en stimuleren cursisten om het verhaal mondeling en/of schriftelijk te reproduceren.

De visuele kracht van foto’s is van onschatbare waarde en prikkelen het geheugen van de cursist.

Elk hoofdstuk wordt op dezelfde manier opgebouwd: titel, voorbeeldzin, grammaticaal kader en oefeningen. Deze heldere structuur werkt erg herkenbaar.


no image

Aan de slag

Cursisten worden aangemoedigd om zelfstandig aan de slag te gaan. Achteraan vinden ze de oplossingen. Hierdoor studeert en oefent iedereen op zijn tempo.

In het register kan opgezocht worden waarop men wil oefenen. Er zijn grammaticale termen terug te vinden, maar ook verwijswoorden.

Troeven

Sterke punten

Gestructureerde aanpak
Heldere grammaticale kaders die ook kunnen dienen als naslagwerk.

Focus op transfer
Grammaticale structuren correct gebruiken in het dagelijks leven.

Didactisch comfort
Handleidingen voor de docent met o.a. kant-en-klare PowerPointpresentaties.

Heb je een vraag?
Aarzel niet om contact op te nemen of een afspraak te maken met één van onze regioverantwoordelijken.
Contacteer ons