Programmeren met Python

Programmeren met Python

Computationeel denken en handelen

Welke richting leerlingen in de toekomst ook uitgaan, het is belangrijk dat ze een inschatting leren maken van de bijdrage die de computer binnen hun vakgebied kan leveren. Het is dus niet de bedoeling om jongeren op te leiden tot programmeurs, maar tot computationele denkers. Het werkboek Computationeel denken en handelen - Programmeren met Python helpt hen daar perfect bij.

Bekijk de informatiebrochure.
Lees meer over Pelckmans Portaal.

De handleiding kan aangekocht worden in de vorm van een onlinelicentie en bedraagt € 35. Voor meer informatie omtrent bestellen, neem contact op met je regioverantwoordelijke of met onze collega’s van de klantendienst.

Pelckmans Portaal Aanbod


Programmeren met Python

Programmeertaal Python als basis

Je leerlingen krijgen de theorie op een gestructureerde manier aangeboden en kunnen dankzij een sterke ondersteuning inzichten verwerven. Dit werkboek biedt heel wat oefenkansen alsook tal van differentiatiemogelijkheden.


Pelckmans Portaal

Slimme combinatie van papier en digitaal

Bij Pelckmans kiezen we voor het beste van twee werelden. Een sterke combinatie van papier en digitaal zorgt ervoor dat zowel je leerlingen als jijzelf maximaal ondersteund worden. Daar zorgen wij voor met onze onlineleeromgeving Pelckmans Portaal.