Strike

Strike

Laat je leerlingen scoren

Engels is alom aanwezig in het leven van onze jongeren. Ook in het hoger onderwijs en op de werkvloer speelt Engels een steeds grotere rol. De taal goed beheersen is dan ook essentieel. Strike richt zich op leerlingen van het tso en kso en sluit naadloos aan op Ace 1, het handboek voor de eerste graad A-stroom.

Bekijk de informatiebrochure.
Lees meer over Pelckmans Portaal.

Naar Pelckmans Portaal Aanbod


Strike

De Engelse taal durven en kunnen gebruiken

Strike vertrekt steeds vanuit de doelstellingen en inzichten van de leerplannen voor het tso en kso. Activerende werkvormen houden je leerlingen alert. Leerstrategieën, zelfstandig werk en taaltaken maken hen zelfredzaam. De methode voorziet ook heel wat mogelijkheden tot binnenklasdifferentiatie. Zo wordt Engels leren voor elke leerling een uitdaging.


Strike

Alle troeven in de hand

Uitgebreid aanbod aan authentiek bronmateriaal, zowel op papier als audiovisueel. De hedendaagse teksten en clips sluiten steeds nauw aan bij de leefwereld en interesses van de leerlingen. Het extra tekstmateriaal in Strike out biedt uitbreiding en verdieping. Opgebouwd als een echt tijdschrift boordevol nieuwtjes en interessante artikels over vrije tijd en actualiteit.

Heb je een vraag?
Aarzel niet om contact op te nemen of een afspraak te maken met één van onze regioverantwoordelijken.
Contacteer ons