Ace

Ace

Laat je leerlingen scoren

De moderne kijk op vreemdetalendidactiek is niet meer te vergelijken met de aanpak van vroeger en dit geldt zeker ook voor het vak Engels. Kennis is niet langer een doel op zich maar een middel om het communicatieve doel te bereiken. Deze visie vraagt aangepaste leermiddelen en werkvormen. Ace biedt hierop een antwoord.

Bekijk de informatiebrochure.
Lees meer over Pelckmans Portaal.

Naar Pelckmans PortaalAanbod


Ace

De Engelse taal durven en kunnen gebruiken

Het ontwikkelen van vaardigheden, het leren hanteren van strategieën en het werken met taaltaken is van groot belang bij het leren van een vreemde taal. Het hoofddoel daarbij is dat leerlingen de taal durven en kunnen gebruiken in hun dagelijks leven.

Ace biedt je bovendien tal van mogelijkheden om een parcours op maat uit te stippelen voor jouw klas.


Ace

Alle troeven in de hand

In Ace staan activerende en speelse werkvormen centraal. Zij motiveren de leerling om Engels te spreken. Ook vaardigheden spelen een belangrijke rol.

De ruime waaier aan authentiek bronmateriaal, zowel op papier als audiovisueel, laten jongeren kennismaken met de Engelstalige cultuur.

Extra tekstmateriaal voor de eerste graad A-stroom in de vorm van Ace out. Dit is een uitbreiding en verdieping voor GO! en taalsterke leerlingen VVKSO. Opgebouwd als een echt tijdschrift boordevol nieuwtjes en interessante artikels over vrije tijd en actualiteit.

Troeven

Sterke punten

Zichtbaar verband
Direct en zichtbaar verband tussen kennis en vaardigheden.

Productieve taaltaken
Kort en haalbaar voor leerling en leerkracht. Opgebouwd volgens het OVUR-principe.

Differentiatie
Tal van mogelijkheden voor binnenklasdifferentiatie.

Heb je een vraag?
Aarzel niet om contact op te nemen of een afspraak te maken met één van onze regioverantwoordelijken.
Contacteer ons