Nieuws

De focus van deze muzische inspiratiegidsen vertrekt vanuit de didactiek van Zeppelin, die leerkrachten en begeleiders ondersteunt in het uitdenken van inspirerende en doelgerichte muzische activiteiten. Elke muzische inspiratiegids zet een werkvorm centraal. Ontdek alle uitgaven uit deze reeks. 

Lees meer

Op 31 januari vieren we de Dag van de Directeur. De impact van een schoolleider in de schoolomgeving is niet te onderschatten. Het boek Meesterlijk schoolleiderschap biedt inzichten en handvaten om die impact, samen met je team, leerlingen, ouders en omgeving, te maximaliseren. Met enkele vragen aan auteur Yves Larock lichten we alvast een tipje van de sluier op. 

Lees meer

Pelckmans Uitgevers nv herschikt zijn merkenportefeuille bij de algemene boeken en legt focus op één sterk merk ‘Pelckmans’.

Lees meer

Op 18 maart 2017 zijn wij aanwezig op de Dag van Chemie. Heb je vragen of wil je kennis maken met onze leermethodes? Aarzel niet om ons een bezoekje te brengen!

 

Meer info

Lees meer

Op 21 februari 2017 staat de Dag van Geschiedenis gepland in d’Abdij te Brugge. Ook Pelckmans zal aanwezig zijn. Benieuwd naar onze leermethodes voor het vak Geschiedenis? Aarzel niet om ons een bezoekje te brengen!

Meer info

Lees meer

Plan jij ook een bezoek aan de Dag van het Nederlands? Die gaat door op 15 februari 2017 in de Vives Campus Zuid te Kortrijk. Wij zijn er ook bij en bieden je een overzicht van de leermethodes voor het vak Nederlands. Onze regioverantwoordelijken beantwoorden graag al je vragen.

 

Meer info

Lees meer

Op donderdag 9 februari 2017 zijn wij van de partij op de Dag van Frans. Deze wordt georganiseerd door de Eekhout Academy en vindt plaats in de KU Leuven Kulak. We staan je er graag te woord over onze Franse leermethodes. Kom zeker een kijkje nemen!

 

Meer info

Lees meer

Op 28 januari 2017 organiseert Eekhout Academy een Dag van biologie en natuurwetenschappen. Ook Pelckmans is daar aanwezig. Kom zeker een keer langs om kennis te maken met onze leermethodes biologie en natuurwetenschappen of om vragen te stellen. Wij staan je graag te woord. 

 

Meer info

Lees meer

In februari en maart organiseert Pelckmans infosessies voor Explo 2. Een overzicht van data en locaties en de mogelijkheid tot inschrijven vind je hier terug.

Lees meer

In februari en maart organiseert Pelckmans infosessies voor Wetenschappelijk Werk. Een overzicht van data en locaties en de mogelijkheid tot inschrijven vind je hier terug.

Lees meer

1-10 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2