Nieuws

De 82ste Boekenbeurs loopt van 28/10 - 04/11 en 08/11 - 11/11, je kan ons terugvinden op de stand van Pelckmans uitgevers. Ontdek hier wat we allemaal in petto hebben!

Lees meer

Op 18 maart 2017 zijn wij aanwezig op de Dag van Chemie. Heb je vragen of wil je kennis maken met onze leermethodes? Aarzel niet om ons een bezoekje te brengen!

 

Meer info

Lees meer

Op 21 februari 2017 staat de Dag van Geschiedenis gepland in d’Abdij te Brugge. Ook Pelckmans zal aanwezig zijn. Benieuwd naar onze leermethodes voor het vak Geschiedenis? Aarzel niet om ons een bezoekje te brengen!

Meer info

Lees meer

Plan jij ook een bezoek aan de Dag van het Nederlands? Die gaat door op 15 februari 2017 in de Vives Campus Zuid te Kortrijk. Wij zijn er ook bij en bieden je een overzicht van de leermethodes voor het vak Nederlands. Onze regioverantwoordelijken beantwoorden graag al je vragen.

 

Meer info

Lees meer

Op donderdag 9 februari 2017 zijn wij van de partij op de Dag van Frans. Deze wordt georganiseerd door de Eekhout Academy en vindt plaats in de KU Leuven Kulak. We staan je er graag te woord over onze Franse leermethodes. Kom zeker een kijkje nemen!

 

Meer info

Lees meer

Op 28 januari 2017 organiseert Eekhout Academy een Dag van biologie en natuurwetenschappen. Ook Pelckmans is daar aanwezig. Kom zeker een keer langs om kennis te maken met onze leermethodes biologie en natuurwetenschappen of om vragen te stellen. Wij staan je graag te woord. 

 

Meer info

Lees meer

In februari en maart organiseert Pelckmans infosessies voor Explo 2. Een overzicht van data en locaties en de mogelijkheid tot inschrijven vind je hier terug.

Lees meer

In februari en maart organiseert Pelckmans infosessies voor Wetenschappelijk Werk. Een overzicht van data en locaties en de mogelijkheid tot inschrijven vind je hier terug.

Lees meer

Vanaf januari 2017 trekt de toneelvoorstelling rond 'Zwerfsteen' langs Vlaamse scholen met onder andere Andrea Croonenberghs als stiefmoeder en Onno van Gelder jr. als de landmeter. Daarna volgen ook voorstellingen in tal van cultuurcentra. Een thema-uitstap met de klas is dus ook mogelijk.

 

Meer info

Lees meer

In februari en maart organiseert Pelckmans infosessies voor haar nieuwe methodes Frans (Quartier libre 2, Quartier français 6, Quartier couleurs 4, Cartier Couleurs 4 BVC en Quartier couleurs 6). Een overzicht van data en locaties en de mogelijkheid tot inschrijven vind je hier terug.

Lees meer

1-10 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Copyright © 2020 - Pelckmans maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies